Föreningsmeddelande april 2023

Påminnelse om vårstädning
Onsdagen den 3 maj kl 18.00 ses vi på gården för den årliga vårstädningen. Listor med städuppgifter har satts upp i sidoentrén i gathuset om du inte har möjlighet att vara med på själva städdagen. Du kan då göra din del i förväg. Alla förväntas bidra med något. Att vara med på städdagen kan vara ett bra tillfälle att få koll på vilka dina grannar är.

Tvättmaskinen
Som tidigare nämnt har ull-programmet på den vänstra tvättmaskinen varit trasig. En reparation visade sig vara väldigt dyr och med hänsyn till maskinens ålder har styrelsen beslutat att inte reparera den. I framtiden bör maskinen snarare ersätta med en ny. Övriga program fungerar fortfarande och om du vill tvätta med ull-programmet går det fortfarande att göra på den högra maskinen.

Föreningsstämman och ny styrelse
Tack till de drygt 10 personer som dök upp på föreningsstämman förra veckan samt ett extra tack till Anne och Anneli som hade ordnat så fint med fika! Under årsstämman beslutades det bland annat om en ny styrelse. Följande blev valda och våra roller är:

  • Marie Frost – Ordförande
  • Johannes Lernberg – Ekonomiansvarig
  • Carl Johan Stening – Fastighetsansvarig
  • Cecilia Ericson Montgomery – Kommunikationsansvarig
  • Hans Rosenström – Suppleant

Lisa Boström lämnade i och med detta styrelsen. Tack för allt nerlagt jobb Lisa!

Grillträff på gården
Dessvärre kunde vi konstatera att det var få som närvarade under årets föreningsstämma. I hopp om att öka engagemanget inom föreningen vill styrelsen föreslå en kravlös grillträff på gården innan sommaren. Styrelsen återkommer med mer information inom kort.

Nästa styrelsemöte
Hålls den 24 maj.