Föreningsmeddelande april 2024

Föreningsstämman och ordförande
Tack till alla som deltog på årets föreningsstämma. Extra tack till Anneli och Anne som förberedde föreningslokalen inför stämman och ordnade god fika! Under årsstämman beslutades det bland annat om en styrelse. Följande blev valda:

  • Marie Frost (omvald)
  • Johannes Lernberg (omvald)
  • Cecilia Ericson Montgomery (omvald)
  • Gustav Persson (omvald)
  • Evelina Nilsson (nyvald)
  • Suppleant: Hans Rosenström (omvald)

Styrelsen valde Marie Frost till ordförande. Tack Marie för att du återigen ställer upp!

Kontakt med styrelsen
För att kontakta styrelsen ska i första hand föreningsmailen användas (bfnorrgard@gmail.com) eller kontaktformuläret via föreningens hemsida (https://bfnorrgard.bostadsratterna.se). Alla i styrelsen har tillgång och bevakar den mailen.

Gathissen
Till följd av att vi har haft stora problem med hissen i gathuset kommer en större genomgång av hissen att utföras av Elevate Stockholm AB den 24 april. Hissen kommer därmed att vara avstängd mellan kl. 12-16.

Påminnelse om vårstädning
Styrelsen vill påminna om vårstädningen söndagen den 28 april. Vi ses kl. 16.00 på gården. Städlistan är uppsatt i sidoentrén och städmaterial finns i föreningslokalen om du vill utföra din städuppgift i förväg. Alla förväntas bidra med något. Trevligt om så många som möjligt kan delta på själva städdagen, vi ser det som ett bra tillfälle att lära känna sina grannar bättre. När städningen är klar grillar vi korv (vegetariska/veganska alternativ kommer att finnas).

Påminnelse om grovsophämtning
Lämna grovsoporna i hallen till sidoentrén tidigast kl. 17.00 tisdagen den 23 april. Hämtning är beställd till morgonen efter.
OBS! Inget farligt avfall eller kemikalier.  

Nästa styrelsemöte
Hålls den 6 maj.