Föreningsmeddelande december 2023

Extrastämma
Eftersom en tidigare styrelseledamot flyttade i höstas är vi i behov av en extrastämma för fyllnadsval till styrelsen. Extrastämman kommer att hållas den 11/1 kl. 19.00 i föreningsrummet. Kallelse skickas inom kort.

Avgiftshöjning
Till följd av föreningens stigande utgifter har styrelsen beslutat om att höja avgiften på den gemensamma delen med 10%. Höjningen kommer att införas till andra kvartalets avgift (april 2024).

Skottning och portarna
Föreningen står själva för skottningen av gården, vilket innebär att vi måste hjälpas åt. Grus och salt går att hitta i sidoentrén. Vi får även hjälpas åt att se till att portarna stängs ordentligt, då de i dessa tider inte alltid riktigt stängs.

Fönsterbrädor och balkonger
Ta gärna bort snö från era fönsterbleck eftersom det förlänger fönsternas livslängd. Försök även att ta bort snö från era balkonger, speciellt viktigt om man har en utrymningsbalkong.

Brandvarnare
Styrelsen vill påminna alla om att kontrollera batterierna i era brandvarnare. Extra viktigt nu när många har levande ljus tända.

God jul
Vi vill önska alla en riktigt god jul! Vi vill även passa på att tacka Anne som kommer att pynta våra entréer med fina julgranar.

Nästa styrelsemöte
Hålls den 11/1 (efter extrastämman).