Föreningsmeddelande februari 2024

Ny medlem och nygamla hyresgäster
Vi vill välkomna Florian Stragliotto som flyttar in i gathuset i mars. I samband med det har Emma Andersson beviljats utträde från föreningen. Vi vill även informera om att Annika Nylander i gårdshuset hyr ut sin lägenhet i andra hand sedan mitten på 2023 till Kevin och Iiris till följd av arbete på annan ort.

Föreningsstämma och motioner
Årets föreningsstämma kommer att hållas den 17 april kl 19.00 i föreningsrummet. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 mars.

Uppdaterade renoveringsregler
Styrelsen har uppdaterat renoveringsreglerna. De nya reglerna går att hitta här.

Ny fastighetsansvarig
Gustav Persson som valdes in i styrelsen under extrastämman i januari har nu tagit på sig ansvaret som fastighetsansvarig.

Nytt serviceavtal för hissarna
Ett nytt serviceavtal avseende våra hissar har tecknats med Elevate Stockholm AB. Elevate tar över ansvaret från Hissen AB i månadsskiftet feb/mars.

Kartonger
Den senaste tiden har det slängts en del kartongförpackningar i soprummet. Det tar både plats från vanliga hushållssopor och kostar föreningen mer eftersom taxan för sophämtningen bl.a. regleras i vikt. Vi uppmanar därmed alla att källsortera och hänvisar till återvinningskärlen på gatan.

Nästa styrelsemöte
Hålls den 20 mars.