Föreningsmeddelande februari/mars 2021

Stamspolning onsdag 3/3-fredag 5/3
Vi påminner om att plocka undan och lämna nycklar  inför spolningen (alternativt vara hemma) i enlighet med avisering.

Föreningsstämma och motioner
Föreningsstämman den 20 april kommer att genomföras digitalt med anledning av pandemin, vi återkommer med detaljer. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast måndag 15/3.

Hissen
Under den senaste månaden har vi haft väldigt många stopp på hissen i gathuset. Vår hissleverantör kommer inom kort att genomföra en åtgärd som ska göra hissen mindre känslig. Till dess, tänk på att inte rycka i hissdörren innan korgen stannat helt.

Frisören – passa på att prova en klippning gratis
Frisören i huset (Hårtransparant/Elsa) har varit vår hyresgäst i drygt 15 år. Som många andra småföretagare har hon det tufft under pandemin. För att inte riskera att förlora henne som hyresgäst har styrelsen beslutat att ge henne viss hyresrabatt. Som tack erbjuder hon ett begränsat antal fria klippningar till er som medlemmar i föreningen. Det finns 8 st klippningar, först till kvarn gäller för att ta del av dessa. Passa på att hitta en ny frisör!
Bokning sker via telefon 08-33 37 30 eller sms till 070-2332130.

Överlåtelser och nya medlemmar
Lägenheterna 14 och 15 har överlåtits. Vi hälsar Nima Rostami och Rozita Teymourzadeh respektive Johan Bjurström välkomna som nya medlemmar i föreningen. Inflyttning sker i mars respektive juli.

Nästa styrelsemöte
Hålls den 24 mars.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen