Föreningsmeddelande januari 2021

Föreningsstämma och motioner
Årets föreningsstämma kommer att hållas den 20 april kl 19.00. På vilket sätt den genomförs kommer att vara beroende av hur rekommendationer avseende smittspridning ser ut då. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast måndag 15/3.

Hissen
Vi vill påminna om att vara försiktiga med hissen i gathuset. Den är känslig och väldigt kostsam att reparera eller måla om. I barnvagnsrummet finns skydd (i form av yogamattor) som ska användas vid behov. Maxvikten för hissen får inte överskridas.
Om hissen t ex används vid flytt måste du som medlem ta ansvar för ev skador. Vi rekommenderar starkt att du inte låter flyttfirmor använda hissen. Om du ändå gör det, dokumentera hissens skick före och efter flytten, så att du kan kräva ersättning för ev skador.

Stamspolning
Vi har börjat få problem med avlopp på sina håll, vilket indikerar att det är dags för att spola våra avloppsstammar. Detta kräver tillträde till samtliga lägenheter, vi återkommer längre fram med när. Tilltänkt leverantör har presenterat tydliga rutiner m a p Covid19. Om du ändå har farhågor kring detta, hör av dig till styrelsen. Vi vill också ha information från er om någon i nuläget upplever problem med något avlopp.

Nästa styrelsemöte
Hålls den 24 februari.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen