Föreningsmeddelande mars 2023

Föreningsstämma
Som vi informerat tidigare kommer årets stämma att hållas torsdag 20 april kl 19.00 i föreningslokalen i källaren. Kallelse kommer via mail, läggs upp på hemsidan samt anslås i entrén.

Inför stämman jobbar valberedningen med att ta fram ett förslag på styrelse för det kommande verksamhetsåret. Styrelsen behöver påfyllning så fundera på om inte just du ska passa på att ta chansen att bidra till föreningen, påverka vad som händer i huset och samtidigt lära känna några av dina grannar bättre!

Besiktning av resterande rökkanaler och kakelugnar
På grund av sjukdom hos sotarfirman har den planerade besiktningen inte kunnat genomföras ännu. Styrelsen återkommer till berörda medlemmar när en ny besiktning är inbokad.

Tvättmaskin felanmäld
Den vänstra vättmaskinen är trasig (30-gradersprogrammet fungerar inte samt fel på displayen). Maskinen är felanmäld till Elektrolux och bör lagas inom kort. 

Cykelrensning
De cyklar som blev omhändertagna efter cykelrensningen i höstas kommer att flyttas från föreningslokalen till föreningens förråd. Kontakta styrelsen om du saknar din cykel, bilder på cyklarna har skickats ut tidigare via mejl.

Nästa styrelsemöte hålls den 5 april.

Hälsningar Styrelsen